Redo för Guldknappen-galan 2012

Då är den äntligen här. Guldknappen-galan. Snart slår portarna upp på Cirkus i Stockholm och ett hav av festklädda gäster kommer att välla in. Först har vi ett lyxigt läsarevent och på kvällen bjuds mode-Sverige in till fest. Världens bästa Anna, som är ansvarig för Guldknappen, har sagt att jag passar in i dekoren. Det lovas nämligen en hel del pastell i år. Är så spänd att se allt. Ni kan följa mig på min Instagram (heter emmasundh) eller via Damernas Världs instagram (damernasvarld) under kvällen om ni är nyfikna på hur det ser ut. Annars kommer jag så klart blogga om galan så snart jag kan. Lovar.

Detta blir årets outfit. En cremevit vintageklänning i spets från Beyond Retro och vinröda sammetsskor från Din sko.

 

 1. Kaua skriver:

  Hej Jona! Du e4r verkligen en iiasnrption. jag har he5llit pe5 med asthanga yoga fre5n och till i ne5gra e5r och gick pe5 en kundalini yoga kurs i ve5ras. Just nu har min motivation sinat, men jag ser fram emot att gre4va fram den snart igen. Din webbsida fe5r mig verkligen att bli sugen pe5 att komma ige5ng igen. Kram Lotta

 2. Så fin klänning!

  mrsadvocat.blogspot.com

 3. sååååå fin du är!! helt underbar klänning!!

 4. Vackert :)))

  Matcha din outfit med ett personligt blingat mobilskal t ex Galaxy, Pärlor, Nitar, Päls, Dipdye mm
  http://www.phonefashion.s
  Blinga mobilen nu!
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 5. Nina skriver:

  Härligt, den ser urtjusig ut på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..