Två timmar paus med kärlek

Mitt liv just nu är inte av det mest sociala slaget. Så ni kan ju tänka er vad glad jag var i går kväll, när jag cyklade förbi Tabac i Gamla stan, svängde in på en middag med mina vänner och pratade i hundrafyrtio om allt som har hänt de senaste veckorna och vad som komma skall. Två timmar power-middag med extra kärlek på det. Herregud vad jag behövde det. Frida, Lina, Lollo, Linda och Lisa var där. Saknade Nina och Fatima, annars var samlingen människor komplett.

Jag och Lina.

Beställde in rosévin, tapas och sallader. Det var svårt att fokusera på maten när det fanns så mycket att lyssna på, så jag föråt mig totalt.

Lollo och jag skrattade åt varandra när vi sågs. Vi lyckas nämligen alltid ha på oss liknande kläder. Så även i dag. Ni skönjar en sjömanskrage på Lollo, och själv såg jag ju ut så här. 

Helt utmattad och varm i hjärtat cyklade jag sedan hem till Midsommarkransen och gick på kvälls- och nattskiftet med bokskrivandet. Bästa, bästa vänner.

  1. Åh, dog söt-döden snudd på av det där mobilskalet! Vaaart finns det?

    1. Visst är det gulligt! Det kommer från Iconemesis.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..