Hemmajobb, bok, bröllop och vackra Linnea

Tänkte att vi skulle kika på hur förra veckan såg ut. Alla bilder kommer från Instagram. Vill du följa mig där heter jag emmasundh. Logiskt som tusan vettni.

Måndagen började i bolltofflor. Jag var tjänstledig från mitt jobb på Damernas Värld för att jobba med min bok. Satt hemma vid köksbordet, skrev och illustrerade. Det såg ut så här:

Det blev tisdag och jag visade upp lite vintagefynd på Instagram. Som de här hålmönstrade handskarna. Hittade dem på Stadsmissionen för en spottstyver. På bilden till höger har jag gardinhår. Bara tassels som saknas.

På tisdagskvällen gjorde jag ett gästspel på Damernas Värld. Jobbade sent och sprang ut från Bonniers maffiga hus på Sveavägen. För det är inte bara maffigt, det är även lite läskigt på kvällskvisten. Har man livlig fantasi kan varje knak och gnissel tolkas som ett spöke. Överlevde och firade med fin frukost på onsdagsmorgonen.

En trevlig sak med att jobba hemifrån är att man kan klä sig hur som helst. Onsdagen spenderades till exempel i ett par guldskor med diamanter. Eller ja, inte hela dagen. När det var dags för möte med förläggare, formgivare och redaktör på Norstedts så blev det randig kjol och baddräkt istället.  

På kvällen åkte jag och resten av bokgänget ut för att fixa inför en plåtning. På bilden till vänster sitter vi i bilen och väntar på färjan över till Ekerö. Ganska så trevlig vy om du frågar mig. Åkte förbi Fatima på vägen och fick en glasburk med mashmallows som mina kära värmlandsvänner Marie och Hasse hade lämnat där. Så fint.

Fredagen började med kattlängtan. Saknar den här skrutten så. Tur att hans porträtt sitter på väggen i vardagsrummet. Dagen fortsatte med lunch på Hedvigs tillsammans med min far. Därefter åkte han och jag ut till Gålö där vi förbredde bröllop! Min systers bröllop. Tyvärr var det någon form av radioskugga där så jag lyckades inte ladda upp så mycket mer än …

Den här bilden. Pappersflygplan. Bröllopet gick i ett alldeles speciellt tema, nämligen Infrastruktur. Min syster och hennes Christer gillar nämligen just detta. Så vad passar väl bättre än att ha bortsplaceringskort i form av pappersflygplan med Londons tunnelbanekarta på? Jag var dekorationsansvarig på bröllopet, sjöng en sång under ceremonin, var bröllopsfotograf och höll dessutom tal, så jag hann inte klicka av så många bilder med mobilen. Desto fler bilder tog jag med min vanliga kamera. De bilderna ska ni få se inom kort. På söndag morgon kramade jag det nyblivna brudparet adjö och åkte jag i ilfart in till stan. Uppdrag: Plåtning av min bok #secretvintageproject.

Det såg ut lite så här. Läckra efterrätter och en kriminellt vacker modell, nämligen Linnea som står bakom bloggen Mon Chéri. Fler bilder från plåtningen kommer snart. Och resten, ja, de får du ju så klart se i den kommande boken …

Peppen!

  1. hejsan! jag betalade bara avfgetin online (alltse5 ingen efterkostnad) och har ff6r mig att den e4r runt 500+ de4r. skitbra leverans man fick den snyggt inpackad med galge ockse5!

  2. ah vad roligt, du komemr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa! http://hggejt.com [url=http://wwylmy.com]wwylmy[/url] [link=http://lfmhmpdujd.com]lfmhmpdujd[/link]

  3. Tack ff6r era he4lsningar tjejer!!! Ja visst e4r jaakcn ”to die for”! Och ve4ldigt dyr, absolut, och det e4r ju ingen ”vanlig jacka” som man kommer se f6verallt direkt och det e4r det som gf6r den se5 exklusiv. Ett riktigt hantverk!Ida & Anonym – Ja jag har fe5tt le5na den av be4sta Creative Lounge ff6r att marknadsff6ra den och ta bilder. Det e4r de4rff6r det ste5r ”i samarbete med” le4ngst ner:)Sen ne4r det ge4ller pe4ls se5 e4r det kaninpe4ls i denna. Det e4r sve5rt med pe4lsfre5gan och ofta blir det lite och ne4r det ge4ller skinn kontra pe4ls osv. Det kan tyckas mer okej att e4ta kalv och lamm och be4ra kalv och lamm men kanske inte e4ta kanin och be4ra kanin. I me5nga le4nder, som tex Frankrike, e4ter man kanin ofta och om djuren, detta ge4ller alla djur, har det bra och hanteras som de ska se5 se5 anser jag nog att man kan gf6ra detta utan de5ligt samvete. Men om djuren har det de5ligt, spelar ingen roll om det e4r hf6ns eller kaniner eller kor, se5 e4r det inte ok. KRAMP

  4. Dorian G > var not lite skitnf6dig nu ne4r jag te4nker efter, hade inte varit pe5 toa pe5 ett tag ske4mt e5 sido Ff6r det ff6rsta se5 e4r det he4r fre4mst en mode/musik-blogg se5 ne5gon pk-feministdebatt te4nkte vi inte starta. Vi anser bara att vissa tar i lite ff6r mkcyet med det he4r manligt och kvinnligt. Vi tycker att killar kan vara snygga i ballerinaskor och precis som tjejer kan vara snygga i herrskor. Ff6rbud och tabun inom mode e4r trist tycker vi. Detta e4r ju ve5r e5sikt och du har all re4tt att ha din e5sikt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..