Myntadrinkar och grillning på innergården

Det bästa med sommar måste ju ändå vara att få sitta ute och grilla i det fria? Eller hur?
Därför försöker jag maxa totalt när jag är hemma i Stockholm och sommarkvällarna är varma.

I lördags, efter det friska badet i Axelsberg, bjöd jag och John in till grillning på vår innergård. Emelie, Mick och Carina kom förbi.
Efter tio minuter rådde febril aktivitet inne i vårt kök. Carina gjorde koriandersallad, John marinerade grönsaker, Emelie blandade drinkar och Mick gjorde hajkbanan.

Sedan dukade vi ut allt det göttiga på innergården.

Själv dukade jag och bunkrade upp med solglasögon och Instagram-mobil.

John.

Vi grillade majs. Det är ju så gott att man ramlar av stolen.

Peppen.

Vi åt tills vi storknade, drack drinkar och tittade på när solen gick ner över Midsommar-husen och den lummiga innergården.

När mörkret föll kom stallyktorna fram, liksom de långa diskussionerna. Underbart som ni frågar mig.

  1. Lisa skriver:

    Det låter härligt! Är på Sverige-tour men längtar nästan hem till Stockholm när jag läser det här. Var i Axelsberg badar du bäst?

  2. Hej fra en dansk læser. Om I griller Majs med det grønne på, til det er helt brændt, så kan I skrælle en hel fin gul og saftig majs ud bagefter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..