Emma-dagen

John kom instormande i lägenheten i går kväll. ”Titta inte hit, titta inte hit”. Han kutade in i köket, skramlade med grytor och porslin ett tag, för att sedan bjuda in mig till sitt hemlighetsmakeri. Där stod rosa rosor på bordet, tillsammans med röda jordgubbar. På spisen stod nygjord svamprisotto med parmesan (mitt bästa!) och bredvid stod en vass rucculasallad. Jag hade tydligen namnsdag i går, vilket John passade på att fira.
Grattis till mig själv och alla andra fantastiska Emmor därute. Hejja oss!

  1. cajsa skriver:

    åh män som gör svamprisotto. det var så Han fick mig på fall för ganska precis exakt ett år sedan!

    //cajsa.wordpress.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..