Ballonger, nya skor och en porslinkatt

Jag ger upp. Mina fredagsuppdateringar från Instagram (jag heter emmasundh om du vill följa mig där) hinns aldrig med i all fredagspepp, så nu prövar jag med söndagar i stället. Start i dag. Mer logiskt också.

Min vecka började här, med ett par röda ballonger och en prickig klänning. Som några av uppmärksammade på Instagram så är det klänningen jag hittade i Brighton, men som inte fanns i min storlek. Fiffigt nog hade butiken en snajsig webbshop som jag tycker att du ska spana in här.
Jag skulle ju gärna vilja få er att tro att jag alltid gick runt med ett par röda ballonger, men det gör jag inte. Anledningen till denna flotta accessoar var att vi plåtade till vårt bokprojekt #secretvintageproject.

Till denna plåtning hade vi fått låna en Volvo Amazon av en supertrevlig snubbe som heter Tobbe. Vilken stjärna! Min finfina vän Fatima var med på plåtningen, här i piffig outfit. Vilken ärta!

Det blev tisdag och jag köpte skor för 99 spänn paret på Din sko. Ett par i varje färg. På kvällen hängde jag på Mosebacke tillsammans med David, Volang-Linda, Erik, John och Per.

Kvällen till ära invigade jag mina gula skor. De tog mig från Modebacke till Debaser Slussen. På vägen blev John två.

Under hela onsdagen satt jag hemma, jobbade och förberedde torsdagens bokplåtning för #secretvintageproject. Denna gång var underbara trion Miriam, Britta och Michael med. Bilderna är hänsynslöst snodda av Michael som du finner på Mikewillcutyou på Instagram.

Det blev fredag. Cyklade in till Söder, lyssnade på Elsa Billgrens sommarprat (rekommenderas!), fikade på Gildas i min trygga ensamhet och hittade en höstjacka. Jag måste sluta att hitta höstjackor i juli, men jag kunde liksom inte riktigt motstå denna pärla.

På fredagskvällen svidade jag om och gjorde mig redo för Debaser Slussen. Där mötte jag upp Volang-Linda och hennes kompis Helene. Vi drack dubbel och åt räkor. Det var fina fisken (räkan). Där satt vi tills det blev sena kvällen och då sprang vi på den här härliga människan. Efter Debaser cyklade vi till Morfar Ginko, mötte upp några kompisar och jag hamnade på efterfest.

Denna katt fick bli talade för min lördag. Hittade den på en secondhandbutik för 40 spänn. Det var ju faktiskt bara en tidsfråga innan jag skulle bli en crazy cat lady som samlar på porslinskatter. Lördagskvällen spenderades hemma i lugnet.
I morse dunderstartade jag söndagen med starkt kaffe och jordgubbssmoothie.  Jag gjorde en att göra-lista och började sedan storstäda lägenheten. Det var dags. Rensade ut en hel drös med massa prylar och kläder som jag inte använder längre och som skulle älska att få en ny ägare. Nyfiken? Håll utkik här på bloggen efter bloppisannonser.

  1. Var var var har du köpt jackan? Ser helt fantastisk ut. :)

    1. Visst är den fin? Köpte den på H&M faktiskt. Kram emma

  2. Lyllos. Försöker förtvivlat hitta en höstjacka då min försvann i en hyrbil (och hittade aldrig hem igen). Hur gör du? :D

    Förresten, det går inte att kommentera via firefox för mig, jag får läsa din blogg i explorer istället :(

    1. Åh, så tragiskt! Jag lyckas ju springa på höstjackor hela tiden, mest när jag egentligen behöver något annat. Det börjar bli tjockt på kappor och jackor så jag tänkte sälja av lite så småningom. Kommer upp i bloppisen på bloggen om du är intresserad =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..