75 kronors nattduksbord

Det har hänt mycket hemma hos mig under sommaren. Förutom att köksgolvet har blivit rutigt, så har jag fyndat en rad spännande saker. Som det här ljusgröna nattduksbordet.

Det såg inte mycket ut för världen när jag hittade det på en loppis utanför Nyköping. Då användes det som bord för att förvara snajsigare pinaler och stod inklämd mellan tusan andra saker. Kvinnan som hade loppisen blev väldigt fundersam när jag sa att jag ville köpa nattduksbordet. Hon trodde ingen ville ha det. Men det ville jag!

Ynka 75 spänn fick jag betala för det. Det är vad jag kallar kap.
Nu har det fyndade nattduksbordet flyttat in till mig, fått en duk, en lampa, en pion, en bil och en hög med böcker.

nattduksbord sovrum vintage

nattduksbord sovrum vintage bil

nattduksbord sovrum vintage böcker

nattduksbord sovrum vintage

  1. Åh så sött nattduksbord! Jag ser också att du har den bok jag senast läste ut: Det bästa av allt – Rona Jaffe :) Du borde tipsa om lite böcker (om du vill förstås)!

    1. Jajemänsan, det skulle jag gärna göra. Men tyvärr hinner jag inte läsa så mycket böcker just nu (blir mest slaskdeckare för att stänga av hjärnan). Men när bokprojektet är över och jag får mer tid att läsa, då ska jag tipsa. Tills dess: Hungerspelen! Kram emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..