Världens längsta morgon.

Den här friheten under ansvar (semester) är verkligen underbar. Klockan är 15:30 och jag har precis ätit min andra frukost. Jag har inte varit utanför dörren, TROTS att solen skiner. Istället har jag såsat runt i morgonrock, ätit frukost, pratat i telefon med min Åbergska, plockat ur diskmaskinen, läst bloggar, lockat håret, strukit lite kläder, sms-stafettat med Åbergskan, ätit frukost igen, fotograferat och så har jag suttit ner och funderat. Det sistnämnda hinner jag aldrig göra. Alltså b a r a fundera. Inte kolla Instagram samtidigt, inte diska samtidigt, inte promenera samtidigt, utan bara fundera. Stirra upp i taket. Vi kan kalla det för hjärnsemester. En tanke i taget.

Med hjärnan lite utvilad tänkte försöka mig på en sommarhälsning från köket. Nytt, rutigt golv, nya tygskor från Din sko-ran och favoritklänning från Beyond retro. Och en häftigt tilltagen utväxt och en ojämn bränna. Det är semester det. Hade jag haft anlag för skägg hade jag sparat ut och varit en enda stor slarvig semestrig hårboll. Gotta love it.

 

  1. Hej fina Emma. Jag minns så väl när din katt Winston var försvunnen i flera dagar. Vad var det som gjorde att han kom tillbaka igen? Har du några tips till en förtvivlad kattälskare? Min katt har varit försvunnen i nästan en vecka nu, trots att jag har visslat mig hes och satt upp lappar.

    1. Åh, jag lider med dig! Det gör så ont när de försvinner och man känner sig så maktlös. Mitt tips är att sätta upp lappar och kolla med grannar om de kan ta en extra titt i källare och vindar. Senast Winston var borta (han har varit borta flera gånger) så hade han smitit upp på en vind och varit på spännande expedition. Men när han ville hem och skulle gå tillbaka samma väg var dörren stängd.
      Kan vara bra att kolla på ställen där folk inte är så ofta. Katter har ju en tendens att slinka in i utrymmen när ingen ser. LYCKA TILL och hoppas du hittar din katt. Kram emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..