Brighton, rutigt golv och lite Gotland

Internet! Hurra! I alla fall i ett litet tag. Har lånat en bubbla av Gotlands-vännerna Jens och Mallan och är på väg till Fårö. Nu dricker vi kaffe i Slite och jag lånar Slites internet en aning. Här är bilderna som jag har försökt ladda upp under en veckas tid. Ur min telefon.

Denna bildkavalkad börjar här. På Debasers uteservering för två veckor sedan. Tackar av Carol som ska sluta och Therese som ska gå på mammaledighet. Bilden är snodd från vår nya, grymma skönhetsredaktör Carin (ni kan spana in hennes blogg här). Vi skålade farväl och sa hej till semestern. Efter vår lilla AW traskade jag Gamla stan-gator fram och träffade den här filuren.

Fredagskvällen fortsatte på syster Ellens innegård. Jag, John, Ellens fästis Christer och mina föräldrar fick provsmaka menyn som ska serveras på systers kommande bröllop. På lördagen dukade jag upp finfrukost och bjöd in hela min familj.

På lördagskvällen dubblerades John och vi skålade i drinkar på Frida och Chrilles fina Söder-balkong.

På söndagen satte vi oss på ett flygplan och brände över Engelska kanalen. Mot Brighton!

När jag och John kom fram till Brighton väntade rosor och champagne på rummet. John överraskade mig totalt.

Rosorna luktade ljuvligt. Vi bodde på  Lansdowne Place Hotel & Spa. Kan verkligen rekommendera det. Vackert och trevligt på alla sätt och vis.

Jag fastande verkligen för Brighton. Underbar stad. Och U N D E R B A R vintageshopping. Köpte bland annat den här plåtburken som såg ut som en radio. Mycket användbar.

Jag i mina nyinhandlade H&M x Lanvin-solglasögon och en karusell på stranden.

Vi blev tipsade om en hel del Brighton-pärlor av skickliga Headlinehoney. En pärla var The Paris House i Hove, som hade rutiga golv och god mat. Här hängde vi en massa.

Efter fyra fantastiska dagar i Brighton återvände vi till Midsommarkransen. Där väntade ett rutigt golv. Min kära mor hade målat grågröna rutor på vår trägolv i köket.

Samma kväll vi kom hem bjöd Lollo på grillning på innergården. Vilket välkomnande!

Det blev torsdag och jag jobbade med bokprojektet med Volang-Linda och Lollo.

Sedan hägrade Gotland. Jag och John begav oss i väg tidigt på fredagmorgonen. Mötte upp Mick, Emelie, Lisa, Per, Erik, Simon och Maria på Södra station och gled ner med pendeln till Nynäshamn. Mick visade på kartan var vi skulle. Hoppade på Gotlands-färgan och guppade över Östersjön till Gotland.

Väl framme hälsade vi på våra vänner Jens och Mallan som precis flyttat tillbaka till Visby efter ett par år i Stockholm. Jag blev kär i deras bubbla (den bubbla som vi har fått låna nu). Efter ett kort stopp hos dem cyklade hela gänget i karavan över Gotland. Mot Katthammarsvik. Mer om det får ni höra om senare, för ni ska vi sätta oss i bubblan igen och fräsa i väg. Skepp å hoj så länge!

 

  1. Hej Emma, where do you always find your wonderful vintage dresses? I need one for the wedding of a good friend, but can not find one. And I do not want to wear anything. Do you know any good online shop where I can buy one?

    1. Finding great vintage dresses is hard, but I would recommend a look at Etsy.com! That shop has everything! Good luck!

  2. i am so in love with your blog

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..