Ett shackrutigt golv

Tadaaa! Spana in vårt gröna, shackrutiga köksgolv! Medan jag och John kvastade Brighton-gator fram målade min skickliga mor rutor på trägolvet i köket. Det blev verkligen ett lyft.
Jag har drömt om rutigt golv så länge jag kan minnas, men har aldrig kommit mig för att måla. Men min mamma, som är något av en expert på rutiga golv, kom farandes som ett skott när jag snällt frågade om hon skulle kunna tänkas sig att hjälp mig att måla.
Och så här blev resultatet:

rutigt golv grönt shackrutigt vintage inredning kök

Här ser golvet mest grått ut, men jag kan försäkra er om att det är grönt till gränsen till gråblått. Den perfekta nyansen enligt mig.

Converse rutigt golv kök inredning

 

 1. ella skriver:

  Hej!
  Är det plastmatta hon har målat på? med vilken färg i såfall. Vill också måla mitt golv, men på nätet ser jag bara varningstecken för att måla på mattor.
  mvh ella

  1. Hej! Nej, det är trägolv. Kram emma

 2. malin skriver:

  ett drömgolv för min del, jag skulle verkligen vilja ha ett hus nu, ett gammalt där man kan inreda i 50-tals stil och ha ett kök med ett sådant golv och lika färg på de gamla köksluckorna och.. älskar mint!

 3. Verkligen superfint!! Känner mig hemskt avis, min mitt kök är det ett mycket fult plastgolv (och jag för inte göra om för jag hyr i andra hand, sämst).

  http://unvelo.devote.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..