Loppis, regn, ny vintageklänning och balkongfest

Första dagen på semestern. Gotta love it. Men innan jag kickar i gång på riktigt tänkte jag att vi skulle kik på hur min vecka har sett ut. Den började ju – som ni vet – ute på Ormö, med midsommar, häng och blomkransar i håret.

Jag hade gjort min av klöver och smörblommor. Volang-Linda likaså.

emmas vintage

På söndagen var det dags att åka hem. Jag, Per, Lisa och John stannade till i Valdermarsvik, åt glass och uppdaterade Instagram (hade levt i radioskugga hela helgen – hej frustration). John passade på att kroma sig vid bilen, till mina rop ”sälj bilen, sälj bilen John”.

På vägen hem åkte vi förbi en hel drös loppisar. Hittade den ena fina saken efter den andra. Som den här kaninen till exempel.

Väl tillbaka i stan började regnet ösa ner, och på måndagskvällen var jag mest hemma, pysslade, donade och skrev bok.

emmas vintage

Åkte 4:ans buss genom Stockholm-regnet och invigde en ny vintageklänning.

emmas vintage

En dag klarnade det upp och det luktade vidunderligt på min innergård. På tisdagskvällen kom Lollo och Linda hem till mig på middag (som Lollo hade lagat). Vi drack vin, snackade och jobbade med vårt bokprojekt. Det ljuva livet.

emmas vintage

Det blev onsdagmorgon och jag traskade till jobbet i en halv klänning. 

emmas vintage

Jag testade ett nytt nagellack som såg ut som strössel. Det höll visserligen inte så länge, men ujujuj vad fräck jag kände mig …

emmas vintage

På kvällen var jag på balkongfest hemma hos Frida i Skanstull.

emmas vintage

På torsdagen gick jag och John en morgonpromenad. Småretade varandra mest under hela promenaden, skrattade och jag hade flätor på huvudet.

emmas vintage

Torsdagkvällen spenderades tillsammans med jordgubbar, bigarråer, pioner, bokprojekt och mina nya ryska dockor som sällskap.

emmas vintage

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..