From Russia with love

Jag har ett nytt gäng. Från Ryssland. Min kära syster Ellen var i Moskva i förra veckan och köpte med de här till mig. Hur fina är det inte?
Fullkomligt älskar att få presenter från olika resor, men jag är helt värdelös på det själv. Notering till mig själv: Bättra dig!

 

Ryssland emmas vintage

 1. emy skriver:

  Jag skickar iväg ett mail i helgen med massa Brightontips då! :)

 2. Åh, så fina. Sådana där dockor står på min önskelista. Jag ska köpa sådana när jag åker till Ryssland och tittar på alla fina kupoler (och gör lite research till kommande kärlekshistoria som ska utspela sig just i Ryssland).
  Bra att du tänker till lite där och bättrar dig på att ge andra det de ger dig :-)

 3. emy skriver:

  Å vilka söta! Jag måste bara tipsa om ett kafé i Brighton som heter The Tea Cosy och ligger på hörnet av St James Street/George Street lite undangömt. Mysigaste någonsin! Själv bor jag i den här fantastiska kuststaden och om ni vill ha mer tips står jag mer än gärna till tjänst. Njut av resan! Kram!

  1. Åh, tack! Jajajaja, ge mig massor av tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..