En del av en klänning.

Good morning sunshine! En på-väg-till-tunnelbanan-bild från Midsommarkransen. Annars brukar jag svischa till jobbet på cykel, men min discocykel lämnade jag brutalt på Sveavägen i gårkväll, eftersom himlen var nattsvart av begynnnade-regn-moln.

Denna byxonsdag ser ut så här: Jobba, jobba, visa upp några vintagefynd i bloggen, jobba, istagramma (jag heter emmasundh på Istagram för den som har missat det), luncha med systeryster, spana in Monkis rea, jobba, blogga om köpenhamn, jobba, jobba och sedan middag på Fridas balkong.
Peppen.

Den randiga toppen som jag har på mig på bilden är en del av en klänning som jag köpte på Myrorna. Det var en söt klänning med resår i midjan. Jag tycker inte om resår i midjan utan vill att kläderna ska sitta åt, så man vet att de sitter där de sitter. Så jag kapade helt sonika klänningen på mitten. En del blev en blus (ja, som ni ser) och en del håller på att bli en vippkjol. To be continued på kjolsfronten …

PSST. Två dagar kvar till semestern.

emma sundh vintage byxor midsommarkransen

  1. Anna skriver:

    Var hittar du alla snygga byxor med hög midja? Jag har äntligen insett att den modellen passar mig bäst, men de enda jag hittar ser väldigt tantiga ut (inte på ett snyggt retro-sätt alltså) eller sitter väldigt konstigt. De få gånger jag har byxor (på fritiden, på jobbet har jag inget val) vore det ju kul att ha något jag känner mig snygg i…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..