I ett paket från Amerikatt

I går landade ett spännande paket på hallgolvet. Det kom från Amerikatt, närmare bestämt från Bohemian Bisoux Vintage (spana in Bohemian Bisoux Vintages Etsy-shop här). Nyfiken på vad som dolde sig i detta lilla paket?

… Jojomänsan, en blommig vintageklänning från 1950-talet. Vi kan kalla den 2012 års sommaruniform.

emmas vintage emma sundh blommig klänning

 

  1. malin skriver:

    ååh vad fin! har du lätt att hitta vintagekläder i rätt storlek? jag är så liten men lång att jag är tvungen att sy in flera cm om jag hittar något.. :)

    1. Visst är den fin? Jag kollar alltid mått på kläderna så att jag vet att de passar. På Etsy är de till exempel duktiga på att skriva ut exakta mått. Om det inte finns mått – fråga efter dem, så undviker du att det blir fel …

  2. Emma skriver:

    Den var ju helt underbart vacker!

  3. Den är ju helt underbar! Du passar så bra i ljusblå/mintiga toner, önskar jag hade fler klänningar i de färgerna. Insåg att de var mest rosa i min sommargarderob. Kram! /http://charlottetroein.blogspot.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..