Köpenhamn, möhippa och roadtripp

På grund av aggressiv radioskugga kunde jag ju inte leverera min lilla veckosammanfattning i fredags, så den kommer nu. Direkt från telefonen och Instagram (jag heter emmasundh på Instagram för dig som vill följa mig där).
 
Förra helgen började med ett par förvirrade, oliksfärgade pastellstrumpor som stapplade runt på Stockholms soldränkta gator. Det var min syster Ellen som blev möhippad och satt på ett tåg till Köpenhamn.
Hon gillar ju tåg, och Stockholm är inte tillräckligt stort nog för hennes storhet, så vi bokade en kupé och designade den perfekta tågresan: Tequila och Orangino med några av hennes bästa vänner. Ps. Tack Amanda Jensen för att vi fick låna sig som underlägg.

Köpenhamn var fantastiskt. På. Alla. Sätt. Och. Vis. Vi gick på Tivoli och flanderade över golv av guld. Hur flott är inte det?

Traskade danska gator fram och drömde om att bo i en stad gjord för cyklister.

På söndagen var det dags att lämna Köpenhamn och dra tillbaka till Stockholm. I ett försök att behålla peppet klädde jag mig i Hawaii-skjorta (inköpt på Maui). Det fungerade.

Min Iphone blev med nytt skal och jag började äta långa frukostar vid köksbordet (vilket är väldigt ovanligt för världens morgontröttaste/stressade/nyhetsmorgon-på-tv-junky.

På onsdagen kände mig ball i solglasögon och vid lunch ställde vi till med knytis-lunch på DV-redaktionen. Jag satte upp ballonger och dukade i färger. Hur mysigt som helst.

Onsdagskvällen spenderades i händerna på mina vänner Frida och Lisa. Vi satt på Debasers uteservering och djupgrävde i min 30-årskris. Ja, jag kan väl erkänna att jag har en.  Inte för att jag ogillar att bli äldre, utan snarare en sådan där kris där man funderar över livet i största allmänhet. Jag tror att det är en bra kris som kommer mynna ut i något bättre. Frida och Lisa var min bomull. Bjöd på korv med bröd, sa smarta saker och klappade min panna.

Torsdagen började med att jag avslöjade vad mitt hemliga projekt var för något. Sagt, gjort och ute i etern satte jag mig i den här bilen (som nu har fått namnet The Pearl) och gav mig ut på en ö för att fira midsommar.

Pre-midsommar-pepp med Piggelin och en stycke Emmas-vintage-goes-midsommar-bild ute på en ö i skärgården.

 

 

 1. Lilli skriver:

  åhhh vilket fint iphone-skal! vart vart vart har du fått tag på det fina Emma?

  puss o kram

 2. Ellen skriver:

  Hej Emma! Jag undra bara hur man går tillväga för att boka en egen kupe?

  1. Ja, bra fråga. Det var Helena som bokade, men jag tror att hon ringde till SJ. Ska tilläggas att vi inte fyllde en hel kupé, så det var några stackare som fick vara med på festen. Några tyckte det var kul … andra inte.

 3. Du har den bästa bloggen jag läser ! :) Går in flera gånger om dagen för att se om du har uppdaterat den :). Du är en utav mina förebilder!

  Ha det bäst och kika gärna in på min blogg! :)

  http://rockabillydolly.blogg.se/

  1. Men alltså, vad fint du skriver. Värmer mitt värmlandshjärta väldans mycket.

 4. Så skønt at du kan lide København :-) tak for fin, fin blog. Kram fra Ida i København

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..