En liten bild från midsommar

Efter nästan tre dagar i total radioskugga är jag nu åter i etern!

Midsommaren har spenderats ute på en ö som heter Ormö (har försäkrat mig om att den fått sitt namn av sin form, inte av något annat) med alla dess viktiga ingredienser: Vidsträckta ängar, spännande nattbad, mängder av mat, yatsy-spel och vackra blomkransar. Och häng så klart. Ni ska få fler bilder snart. Lovar.

emma sundh

  1. E skriver:

    Hej,

    Tänkte bara fråga dig eftersom du har stenkoll på vintage och allt som är fint. Har du tips var man kan beställa en förlovningsring med lite mer vintagestil? Vart beställde du din förlovningsring ifrån?

    Kramar / E

    1. Hej! Min förlovningsring kommer från en marknad i Paris, medan min vigselring kommer från nätet. Minns inte vilken sida tyvärr. Men är du på jakt efter en vintagering så är Etsy.com mitt bästa tips, alternativt auktioner. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..