En liten favoritklänning bara.

 

Mejlboxen har svämmat över med mejl från läsare som undrar var den mintgröna klänningen kommer ifrån som jag bär i nya numret av Amelia hår och skönhet. It’s vintage darling!

Hittade på Beyond retro på Drottninggatan för länge sedan och föll pladask. Hade jag inte haft en blogg där jag åtminstone försöker variera mina kläder, så skulle jag bära den här klänningen varje dag.

 

mintgrön klänning emmas vintage

 

Ny (gammal) väska! Mamma Märta hade hängt in den i mitt rum hemma i Värmland. Hon vet hur mycket jag älskar den. Det är hennes gamla badväska som hon alltid tar med sig ner till havet när hon tar sina morgondopp om somrarna. Nu har jag fått låna den. Mamma älskar randigt lika mycket som jag. Ett arv i rakt nedstigande led. Annat som jag är ärvt av mamma är kärleken till havet, vintage och Paris. Hon har bra smak den där Märtan alltså.

väska

 

Mina randiga skor har åkt fram! Köpte dem på H&M förra året.

randiga skor emmas vintage

 

 

 

 1. Det var ju se5e5e5 n-e4-r-a. Kunde inte Lulee5 & DIF e5tminstone ha vunnit se5 att man slppiut ytterligare ett f-bannat kval?! Ve5gar inte ens te4nka pe5 vad som kan he4nda de4r. Ser faktiskt Modo som favoriter i kvalserien. Sen ste5r det mellan SSK, Ve4xjf6 och d6rebro om andraplatsen.

 2. JS skriver:

  Anar att jag har smittats av din blogg. Hade bråttom imorse och tog första bästa väska (blåvit-randig tygsak som möjligen borde pensioneras), och hoppade i skorna närmast dörren (randiga båtskor); ingen tjusig klänning dock. Vet inte när detta hände, men jag klagar inte. Ha’t bra!

  1. cajsa skriver:

   åh den är fantastisk! har aldrig känt mig så vacker som när jag tog på mig den!

  1. Precis! Den tipsade jag Emma om när jag köpte den för en månad sedan för den var så ”Emma”, men ändå är hennes så mycket finare!

 3. Men hur gör du din fina frippa??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..