Den bästa sommarklänningen

Det här är den perfekta sommarklänningen. Köpte den på vintagemässan Bakåt:Framåt för ett år sedan och levde hela förra sommaren i den.

Strövade majgator fram i Paris, gick igenom lummiga, franska trädgårdar, hamnade på ”Trädgården under bron”-efterfest, mötte havet på Västkusten och slingrade mig genom ett stekhett september-Paris i denna blommiga favoritkreation. Tillsammans erövrar vi nu en sommar till tycker jag!

klänning sommarklänning vintage vintagemässa

  1. Den är ljuvlig! Hoppas kunna hitta nåt liknande så småningom. /elsalisalarson.blogg.se

  2. Superfin tycker jag, har den som inspiration inför kommande sommarklänningar. Dock är det svårt att hitta liknande tyg:( Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..