Hittade just ett par pioner i mitt eget hem

Nu tänkte jag att vi skulle kika in lite i mitt hem. Det har ju sett ut som andra världskrigets slutskede de senaste dagarna, men sent i gå kväll turbostädade jag halva lägenheten och hittade de här pionerna. Ni förstår kanske kaoset om man HITTAR ett par pioner i sitt eget hem.

Min lägenhet är nämligen basecamp för det hemliga projektet som jag, Lollo och Volang-Linda jobbar på just nu. Alla har nycklar och kommer och går som de vill, ställer in saker och hämtar saker. Just de här pionerna hade Volang-Linda som köpt dem och ställt i en vas, och någonstans i vårt ”hemliga projekt”-kaos dök de upp igen.

Tack, fina Linda!

Viktigt med godismaskinen på matbordet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..