Världens finaste gåva – ett sminkbord

Ni vet sminkbordet som jag har i mitt sovrum? Det har ju jag fått låna av min granne/kompis Lollo, eftersom hon har två stycken. Jag älskar det där sminkbordet och tycker att det är den finaste möbeln i lägenheten. Lollo verkar ha märkt min kärlek, för en dag kom hon upp och sa att hon hade bestämt sig för att ge sminkbordet till mig som gåva. Alltså, jag tappade hakan till den mildaste grad att jag tror att jag glömde säga tack.

Jag har nog världens bästa och mest givmildaste vänner, för den här gåvan kommer jag sent att glömma. Kommer heller inte kunna tacka tillräckligt för det.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer

Vardagslyx.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

 

Här sitter jag varje morgon och sminkar mig och sätter upp mitt hår.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

Här finns allt man behöver. Ett vykort på en manlig florist, den fina tampongburken från Moxie (som nu agerar hårnålsburk), steamcream från Scottish Fine Soaps ”Vintage Bird”, ett eiffeltorn, parfymer, gamla Samarin-flaskor, en ros, ett diadem från Indiska och en hårborste.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

På en spegel hänger finfint halsband från Pill. Visst står det Emma Sundh på det?

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

En kattbox från Laduree.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

 

På en spegel hänger bordsplaceringen från Lollos bröllop, illustrerat av underbara Jonna Bjornstjerna.

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

sminkbord emmas vintage vintageblogg laduree parfym parfymer halsband

 

 1. Varifrån kommer sminkbordet? Den är verkligen jättefin!

  1. Det är köpt på loppis någonstans i Sverige, oklart var ….

 2. ami skriver:

  Åh, Pill gör de tuffaste smyckena i Sverige, lyllo dig!

 3. Caja skriver:

  Åh vad underbart fint. Mitt ‘sminkbord’ är egentligen en spegel ovan en byrå fylld med strumpbyxor och sockar. Det känns dock som att hela bordsytan är överfylld med grejer, men inte som ditt med vackra saker utan med armband, ringar etc. Jag är avis helt enkelt :)

 4. Åh, ett alldeles eget sminkbord är min största dröm! Så fort jag har flyttat ur den mini-lilla studenlägenheten skall jag också unna mig denna lyx! :)

  1. Gör det! Det är en fin inredningsdetalj och dessutom skönt att ha någonstans att sprida ut alla sina prylar.

 5. MAC’s nya sailor collection kanske skulle passa fröken och hennes fina sminkbord?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..