Lemonad, syréner och en katt lika lättroad som jag

Förra veckans sjukdom är nu ett minne blott. Lite lätt svag i kroppen, men frisk! Ljuvligt.

Trots att det var världens finaste väder ute och grillningarna avlöste varandra – medan jag låg inne i den onda feberdimman och tittade upp på mina pompoms – så var det faktiskt inte fy skam. Anledningen ska ni få se här.

Jag blev ompysslad. Min kära granne Lollo kom upp med ett glas egengjord lemonad. Kall och god, precis vad min överhettade hjärna behövde. Tack, Lollo.

lemonad rabarber rabarberlemonad vintage emmas blogg randiga sugrör
lemonad rabarber rabarberlemonad vintage emmas blogg randiga sugrör

 

Trots att jag inte kunde gå ut, så vad det väldigt härligt när solen sträckte genom sina strålat genom köksfönstret.

emmas vintage vintageblogg vintagebloggar fönster midsommarkransen

 

Jag tittade ut och såg ut över ett försommarhav. Sniffade grillukt och vindar.

emmas vintage vintageblogg vintagebloggar fönster midsommarkransen

Jag var lite ledsen över att jag missade den bästa tiden: Mellan hägg och syrén. Men den sorgen varande inte länge. John kom hem en dag efter jobbet, med en bukett som han plockat. Med hägg. Och med syrén. Och där satt jag och sniffade, sniffade och sniffade.

emmas vintage vintageblogg vintagebloggar syren hägg
emmas vintage vintageblogg vintagebloggar syren hägg

Sovrumsfönstret stod på vid gavel och det blåste in ljumma vindar. Katten Winston satt och vakade. Ja, när han inte kom och lade sig bredvid i sängen och myste in sig i min armhåla.

emmas vintage vintageblogg vintagebloggar katt

Ibland steg jag upp för att titta vad han spanade på. Winson visade sig vara lika lättroad som jag. Detta var vad han tittade på. En cykel.

emmas vintage vintageblogg vintagebloggar fönster midsommarkransen katt

 

 

  1. Maria skriver:

    att Lindbe4ck varit en tillge5ng ff6r tik kan ingen ff6rneka,hellst nu pe5 slutet de5 han fe5tt featomnn att se ut som en trike5 fjant*s*kan fe5rste5 c5kerlund om han le4mnar tik effter slutspelet med det lilla ff6rtroendet han fe5tt,kan ju inte vara le4tt att utvecklas i be5set match effter match,men samtidigt se5 fe5fste5r jag tik som ger e5kerlund det ff6rtroendet han fe5tt,han har utvecklats enormt i tik.troligt se5 le4mnar han ff6reningen till ff6rme5n ff6r khl eller nhl minst ett e5r ff6rtidigt.ett e5r till i tik de4r alla i ff6reningen och suportrar tror pe5 honom vore nog det be4sta om han brinner ff6r tik vet jag inte ,men en sak e4r se4ker det ke4nns se5 och e4ven resultaten,men glf6m inte att e5kerlund e4r en bra me5lis fast vi fe5tt se lite av honom dena sese5ng.be4sta Me5lvakten inff6r slutspelet e4r klart lindbe4ck ,ke4nner laget av vibbarna i Timre5 ens det minsta se5 e4r dom bara be4st.kan inte komma ihe5g att se5 me5nga me4nniskor hafft se5 posetiv inste4llning till timre5 ik till ett slutspel tidigare,ff6rut har det varit mer tveksamt men med timre5 som vinnare .Nu e4r det inge snack om saken timre5 sle5r ut hv och det tror jag ockse5.varff6r,nja tik har inte pressen ,be4ttre me5lvackt ,enormt ff6rsvarspel och inste4llning.Problemet e4r att gf6ra me5l ge4rna ett pass extra iste4llet ff6r att sle5 en backhand fre5n 2-5m fre5n buren,blir ge4rna att snura till se5 man kan skjuta med re4tt sida och de5 e4r det offta ff6rsent.Piros och styff tillbaks villken man fe5r hoppas pe5 se5 kommer tik att vinna pe5 torsdag,men troligtvis e4ven utan.men visst e4r det tve5 spelare med karakte4r och inste4llning pe5 re4tt se4tt som tillff6r laget.ke4nns skf6nt ne4r man prtar med folk runt tik den posetiva inste4llningen att nu fan vinner timre5 och det tror jag ockse5.

  2. emma skriver:

    vågar du låta honom sitta sådär vid ett öppet fönster? jag skulle vara rädd att min katt skulle hoppa efter en fågel eller så :(

    1. Jag var lite rädd i början, men han har lärt sig hur långt ut han får sitta. Och det är inte långt för curling-emma kan jag säga. Sedan är vi alltid i rummet om han sitter med vidöppet fönster. När jag blir nojig brukar jag tänka på alla katter i Paris som går längs hustaken. Det får så klart inte Winston göra, men det gör mig lite lugnare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..