Veckan ur telefonen

 

Nu tänkte jag att vi ska ta en titt i min telefon och se vad jag har haft för mig den här veckan, förutom det som jag har visat i bloggen. Om ni vill följa mig på Instagram så heter jag emmasundh. Fiffigt värre.

Min moster Kerstin kom med detta underbara krocketspel. Jag har fått låna det av mina föräldrar, så nu ska här spelas krocket!

krocket emmas vintage

 

 

Den första bilden kommer från Lollos lägenhet två trappor ner, och den andra kan vi kalla ”justa brön”. Jag spexar med Johns nybakta surdegsbröd.

Här är jag och John på vår vintagerunda som sträckte sig från Midsommarkransen – Kungsholmen – Vasastan – Sibirien – Södermalm.

Dramatiskt i Stockholm.

emmas vintage stockholm

Paketet innehåller ”Hungelspelen” och ska ner till Göteborg och min Åbergska. Hon kallar det knark. Det gör jag med. Den andra bilden visar när jag äter glass på ett café i Vasastan.

 

John på samma fik och ett gammalt nummer av Damernas Värld. Pia Degermark på omslaget i sann Elvira Madigan-stil.

Underbara Södermalm och så jag i ett fönster.

 

Söderkåkar.

emmas vintage stockholm

Johns födelsedagsfrukost och födelsedagsfru.

På väg till Trädgården under bron och så Nina.

Picknick i Svandamsparken och så det bästa en varm dag: Isig smoothie.

 

I måndags så det ut så här. Här är en bild från Amelia-reportaget jag är med i. Du kan läsa mer om det här: Nämen, det är ju jag …


Den andra bilden föreställer en väldigt söt förpackning med tamponger. Fick dem av min härliga chef Martina Bonnier. Med ett lurigt leende sa hon att ”det står Emma på de här”. Vintagetamponger, jo man tackar!

Hittade en hallonröd (jo, den är faktiskt hallonröd), plisserad vintageklänning på Beyond retro i Zinken. Och så var jag hos Retroella och fick ny frisyr.

Tyvärr var det ingen som fick se min nya frisyr, för på måndagskvällen kom Influensan som en blixt från klar himmel. Fick världens bröstsmärtor och trodde att jag skulle få en hjärtattack. Detta följdens av att jag frös så att jag höll på att krevera (trots att jag stod i duschen med hög värme), feber som bara steg och sedan blev jag sängliggande i tre dagar.
De tre dagarna såg ut så här. Det var så vackert ute på innergården. Jag hade fönstret öppet och lät försommarskratt och grillrök fylla mitt sjuka lilla sinne. Katten Winston var en superb sjukskötare och vakade mig över mig/gosade in sig i min armhåla.

Efter några dagar längtade både jag och Winston ut. Men vi var tvungna att ligga och stirra på pompomsen i taket. Inte helt tokigt faktiskt. Det skulle kunna ha varit värre: INGA POMPOMS I TAKET! Gah, hemska tanke!

 

Det fortsatte att varmt och vackert utanför.

emmas vintage stockholm

Fredagen började med att John kom med kylande smoothie till sängen. Bästa John! Vid lunchtid gjorde jag det. Gick ut. Inte långt, utan bara tvärs över gatan för att köpa lunch på Hedvigs. Feberfi och lycklig, men hemskt svag.

 

På vägen tillbaka stannade jag och sniffade på havet av grönska, sedan var det dags att sova igen.

emmas vintage stockholm

På eftermiddagen kom Lollo upp med ett glas lemonad till mig. Så himla omtänksamt och snällt. Fredagskvällen spenderades sängliggande, med Indiskt från Indian Garden i Hornstull (John åkte till vårt gamla stammishak för att köpa lyxmiddag) och filmen ”Singing in the rain”.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..