Johnny Depp, här är jag!

Inte nog med att man ligger hemma i sängen för tredje dagen i rad – med solen gassande 45 grader utanför fönstret, hela Midsommarkransen flanerande på gatorna med rosenknopp i kavajslaget och grillandes den allra ljuvligaste kotlett på kvällskvisten. Med viss överdrift jag vet.

Men, hur kommer det sig att jag missar JOHNNY DEPP, som tydligen HAR flanerat förbi mitt jobb på Damernas Värld vid lunchtid?

Inte okej. Alls.

UPPDATERING: Dt var inte Johnny Depp.

  1. Karin skriver:

    Så himla konstigt, för jag drömde inatt att jag hamnade bredvid Johnny Depp på hans nya biofilm. Har aldrig drömt om Johhny förut, måste ju va nån slags Depp-radar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..