Veckan ur telefonen

Jag är ledig. Hur underbart är inte det? Såsar runt i min pyjamas, läser hungelspelen och ska i dag ta en vintagevända med John. Men först tänkte jag att vi skulle se hur min vecka har sett ut ur telefonen.
Kanske en ny, trevlig fredagstradition?

 

Min vecka får börja i söndags när jag vaknade upp i mitt rum i Värmland, kikade ut genom fönstret och hör att mina föräldrar sitter ute i solskenen och äter frukost. Tar på mig min blommig klänning och mina ballerinaskor och trippar ner för trappan, över mammas rutiga golv och in i köket.

 

Där möts jag av den här lappen. Min kära, curlande far har förberett så att jag med en enkel knapptryckning kan få mitt morgonkaffe. Hur fint.

Med kaffe i handen går jag ut, kikar ut över vidderna och sedan äter jag frukost.

Här är bilden tagen från andra hållet. Jag utanför mitt faluröda slott. Och så vår fina ytterdörr.

Efter en kort stund i Paradiset går kosan tillbaka till Stockholm tillsammans med Fatima. Vi pratade hela vägen från Karlstad till Stockholm och avhandlade livet. Det behövdes. Den andra bilden är tagen från underbara Midsommarkransen.

Måndagen började lite snörpligt. Jag skulle vara så där härligt spontan och möta John vid morgontåget (han hade varit i Skellefteå över helgen och skulle anlända med nattåget till T-centralen vid 06:37) och sedan bjuda honom på frukost. Jag var uppe i ottan (vilket är en kamp för mig, eftersom jag är så extremt morgontrött) och åkte in till Centralen. Då har tåget bestämt sig att vara FÖR TIDIGT, så jag och John går om varandra. Får ringa honom och berätta allt, och vi möts upp på Mellkvists vid Bysis och HAN bjuder mig på frukost. Det såg ut så här:

På tisdagen tog jag och John en lång och fin morgonpromenad. Från Midsommarkransen till Gamla stan.

Onsdagen började med fula korkskruvar (det är så här jag ser ut innan jag borstar ut dem till fina lockar). Tycker alltid att jag ser ut som ”Lilla huset på prärien” – personifierad. Onsdagen var en halvdag, så efter jobbet stack jag till Beyond Retro och provade klänningar.

emmas vintage klänning lockigt hår

 

Tordagen var ledig dag och jag vaknade upp till det här. John som gjort Instagram-frukost! Katten Winston satt på sin stol och tittade på med sina mest bejdande ögon …

Ser ni hur de vädjar om ost?

emmas vintage katt frukost

 

Jag gick runt i pyjamas till klockan ett på dagen och gick motvilligt ur den.

emmas vintage frukost pyjamas

 1. Erika skriver:

  Hej! Ni har en annons på dv:s hemsida om att man kan vinna en personal shopping och biljetter till guldknappen, och på bilden är en underbar blå klänning. Vilket märke är den från? Vore jättetacksam för svar!! :) kram

 2. Vilken fantastisk fin köksmatta! Vart har du hittat den?

  1. Visst är den fin? Jag köpte den på Bolagret. Kram emma

 3. Oj! Den där gula klänningen! Wow! Köpte du den? Minns du priset? Jag tror jag bara måååste ha den=)

  1. Klänningen hittade jag på Beyond retro på drottninggatan, och jag köpte den inte. Så om ingen annan har varit snabb, så finns den nog kvar. Tror den kostade runt 300 spänn om jag inte minns fel. Lycka till!”

 4. Lisa skriver:

  åh så underbart :)

 5. Oooh jag kan inte fatta att jag inte har hittat hit tidigare! Skitsnygg blogg.
  Vill bara tipsa dig om (tror vi har lite lika stil) att jag har en tävling på min blogg! Du kan vinna ett grymt pris – in och kolla!
  http://retrolover.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..