På mitt nattduksbord

Jag älskar leksaksbilar och har alltid gjort. Särskilt de där radiostyrda varianterna. Numera är det retromodeller av märken som gäller. Jag har flera stycken som står runt omrkring i lägenheten. I bokhyllan, på sekretären och i fönstret. Förra helgen fick jag en ny – mintgrön – bil till min samling. Det var en present från John.

Den mintgröna bilen står nu på mitt nattduksbord och … vakar över mig när jag sover.
 

emmas vintage bil klockan inredning
emmas vintage bil klockan inredning

 

 1. Vilken fin present!!! i bästa färgen också <3

 2. åh, boken läser jag också just nu! jag tycker att den är helt ljuvlig! som Norrtullsligan lite, fast i New York…

 3. Elin skriver:

  Var har du köpt de asfina glasögonen???

  1. Glasögonen kommer från Smarteyes. Där hittar du mängder av snygga glasögon till ett billigt pris.

 4. Sara skriver:

  Vad är det för bok? :) Såg intressant ut!

  1. Det är boken ”Det bästa av allt” och ska vara riktigt bra. Den utspelar sig på 1950-talet, i förlagsbranschen och känns lite som Mad men fast ur kvinnornas synvinkel. Har bara läst tio sidor, så jag kan inte uttala mig om de är bra eller inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..