På frisyrkurs hos Retroella

Nu kommer ett gäng bilder från gårkvällen. Jag och Lollo var frisyrkurs hos Retroella. Kursen var en present till Lollo från mig och ett par kompisar, och jag bestämde mig helt sonika för att hänga med. Kurs i sällskap är ju alltid roligare.

Och OM det var roligt! För att inte tala om lärorikt. Retroella-Sarah fick igenom alla frisyrer vi skulle ge oss på, sedan satte vi oss ner i varsin frisörstol och trixade loss med våra hår. Först locka, sedan fixa bakdelen av håret och sedan det främre.

Här är jag i en frisyr. Den har jag gjort alldeles själv (eller ja, Retroella hjälpte mig lite också).

Lollo speglar sig för att se hur frisyren ser ut.

Lollos finfina väska mot det schackrutiga golvet.

Lollo gör avancerad frisyr. Visst blir det fint? Hade ingen aning om att man kunde göra sådana här frisyrer på sig själv, men det kan man!

Den här söta tjejen lyckades VERKLIGEN med sin frisyr. Jag kastade avundsjuka blickar …

Fantastiska Retroella-Sarah.

Hur meta är inte den här bilden?

Jag testar mittbena. Inte min grej.

Och här är tjejen som jag var avis på. Ni förstår varför nu va?

Och här:

Mitt slutresultat såg ut så här:
Inte helt pjåkigt va?

 

  1. Ellie skriver:

    Åh, var kommer Lollos fina väska från?

    1. Visst är den fin? Den kommer från Topshop.com!

  2. Det blev ju hur fint som helst! Du är en naturbegåvning du! Jag var också så sugen på att anmäla mig till en kurs, men det får bli när jag flyttar till storstan. Hoppas att hon fortfarande peppar på att hålla kurser då :) http://hallonsemla.se

  3. Vicky skriver:

    älskart! har själv väldigt långt hår, blir så himla svårt ibland. får lära mig att göra en decent beehive eller så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..