Våruppror!

Jag har ju bestämt att det är vår nu. Och om det av någon händelse skulle kännas vintrigt, så tänker jag så här: Om inte våren kommer till mig, så får jag komma till våren. Så därför startar jag härmed ett våruppror. Sprid till alla du känner, på din blogg, på din Facebook, på Twitter, eller via rökmoln vettja, så utrotar vi alla vintersvarta uniformer nu. Vårglädje kan ju inte spridas på ett bättre sätt, eller hur?

GÖR SÅ HÄR: Gå upp på vinden, hämta ner dina blommigaste klänningar, pastelligaste kjolar eller knalligaste halsband. Fram till söndag kör jag vårtema de luxe här på bloggen, med sommarklänningar, pastellkjolar och shorts. Och självklart vill jag ha med dig på mitt våruppror. Känns alltid bättre om man är ett litet gäng. Ser du mig på stan, så kappflasha gärna din våroutfit för mig, så lovar jag att kontra!

Skicka en bild på dig själv i din våroutfit (du ska alltså ha på dig den dagen till ära, inte ta en bild från i våras eller somras) till emma.sundh@dv.bonnier.se. Härligaste våroutfiten belönar jag med en present från min garderob … (psst. Glöm nu för guds skull inte strumpbyxor, kofta och vinterkappa, för jag vill inte att ni ska frysa på vårupprorskuppen. Våren kan du gömma under vinterkappan).

Vinterkläderna kan vi packa ihop i en kappsäck till vinden eller ännu bättre: skänka till hemlösa, som fortfarande kämpar mot kylan. Det tänker i alla fall jag göra.

Låter det som en plan?

  1. Det är klart man ska böra uppror och vara rebell! Våren är kommen, eller hur ;) Vintern rasat (snart) och himlen ler i vårens ljusa kvällar, kyssa liv i både skog och sjö…
    Snart är sommarn här – om vi fortsätter som Emils Ida och sätter fart med lite blommor här och där.
    http://www.onedreamycloset.se/

    1. Det är absolut inte för sent! Skicka på! Vårupproret håller på till den 20:e?

  2. Våruppror låter som något helt i min smak, har redan förstartat med fina fina knallrödorangeakappa fast självklart har jag en varm tröja under! så detta kommer jag självklart att sprida.

  3. Oh jag vill så gärna gärna vara med, men min gravidmage har gjort att jag inte kan ha mina tunna fina vårklänningar alls. :( Men jag njuter av bilderna på den här bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..