Nu flyttar Emmas Vintage

Det är med viss seperationsångest som jag lämnar fantastiska Damernas Värld (med alla underbara kollegor) och min baby Damernas.se (som jag jobbat med varje dag i två år).
Men nu är det dags för mig och bloggen Emmas Vintage att dra vidare på äventyr.

Numera hittar bloggen Emmas vintage här!

Skepp å hoj, flyttarskoj!

 1. The_old-one klockrent. Jag bara ve4ntade pe5 detta. HV me5ste inse att Voutlainen och Davidsson ge5r mot stuelt i sina karie4rr. De kan inte be4ra ett lag le4ngre. En Davidsson ff6r tve5 e5r sedan hade kunnat lyfta vilket lag och femma som helst. Davidsson idag kan inte lyfta ett lag. Det e4r alltid sorgligt ne4r det he4nder men tillslut ge5r alla mot sitt slut i sina karrie4rer tyve4rr tror jag det vi ser he4nda just ff6r tillfe4llet. Ne5gon me5ste ve5ga se4ga och HV:s ledning me5ste inse det. Klarar vi av e5rets se4song se5 me5ste till en reje4l nystart fre5n och med ne4sta e5r. En helt ny ff6rsta femma me5ste in ne4sta e5r. Vi behf6ver en ny ff6rste center. Niklas Persson kan vara den spelare vi behf6ver. Melin och Laine kanske kan vara yttrar i en se5dan kedja. Vi me5ste bf6rja om. Nu handlar det bara om f6verlevnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Frukost och kärlek.

Det här är mitt bästa. Att varje helg få sitta och njuta av en lång frukost. Ta en paus. Och sedan börja om från början. Sitta och prata med min älskade John, sörpla smoothies och sitta på TV-serier.

Gärna en söndag. Söndagar är min och Johns heliga dag. Då vill vi knappt gå utanför dörren, utan bara hänga med varandra. Just de där heliga söndagarna vill jag aldrig sluta med. En dag då vi bara rår om varandra. Påminner varandra om att vi älskar varandra, berättar de där sakerna som man glömt säga under veckan och tittar på varandra. Länge.

Jag behöver det. Annars skulle jag nog rusa genom livet och glömma stanna upp. Och helt plötsligt en dag ha sprungit ifrån allt det där, utan att ha märkt det. Och det vill jag ju inte.
Jag behöver mina frukostar, mina sörplande smoothies-samtal och framförallt (över allt annat!) – min älskade John. Han förstår mig som ingen annan och gör mig till en bättre människa.

Så det så.

frukost

 1. Hejsan! du tar så fina bilder! Jag har bara två frågor. Vart har du inhandlat dina randiga sugrör? Kan du inte visa hur du redigerar dina bilder, dom är så bra?!
  Tack på förhand!

 2. Jag och min karl Carl har precis börjat med en liknande tradition. Vi kallar det för lyxfrukost. Just nu är vi ambitiösa och kör på stort allvar på med det både lördagen och söndagen. Det är fantastiskt!

  http://unvelo.devote.se/

  1. Hej! Vad gullig du är. Ja, första tanken är att det är Rörstrand, men det är faktiskt någon billig kopia som jag har kommit över. Men lika fina är de ändå. Kram emma

  1. Amen asså åååå. Du anar inte vad jag ville gå! Följde hela vintagespektaklet på Insatgram och via bloggar, och var avundsjuk. Kram emma

 3. Å jag älskar din blogg! Snälla du kan vi få se fler bilder av brudklänningen i spets? Den ser precis ut som min drömbrudklänning. <3 Kramar.

 4. De där dagarna man bara ägnar åt varandra är så viktiga! Under perioder när jag eller min man pluggat eller jobbat väldigt mycket har vi infört något vi kallar mysonsdag. Helger brukar vara uppbokade med familj, vänner eller tidigare en del studentfester. Så onsdagkvällarna var våra heliga stunder. TV och datorer stängs av och vi gör nånting tillsammans bara han och jag. Går ut och äter, lagar en lyxig middag och tänder en massa ljus, har filmkväll hemma i soffan, spelar spel, går på bio… Vad som helst, bara det är vi två som gör det tillsammans. Förr eller senare kommer man till det där stadiet i ett förhållande när man faktiskt måste jobba lite på relationen för att det ska funka. Vi är inte mindre kära för det, men när vardagen tränger sig på genom det där rosaskimrande skenet krävs det lite extra för att man ska fokusera på varandra.

 5. Förr hade jag och min älskling sådana söndagar, vi tappade bort dem… Men som tur var har vi inte tappat bort varandra. Ska genast införa dessa igen! Stort TACK till dig!

 6. hittade precis hit och har sttiut och skrattat se5 jag gre5tit en le5ng stund se5 nu har jag le4nkat din blogg i ett vindoftande blogginle4gg ;)Ha en skf6n helgKarin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fler fantastiska fynd

Det har fyndats hejvilt på loppis och secondhand till lyan den senaste tiden. Det där lägenhetspiffandet som jag älskar så högt har fått stå tillbaka ett tag på grund av mitt bokprojekt, men nu, när boken snart är lämnad så är det som att jag måste ta igen allt. På en gång.

Detta har utmynnat i ett piffande, planerande och fyndande utan dess like. Som den grå, fina fåtöljen som jag visade upp här i bloggen i förra veckan.  Förutom den har jag även fyndat det här:

Rosa glas och några kristallglas som jag hittade på Myrorna i Ropsten. Stod alldeles ensamma och ledsna. Inte ens ett randigt sugrör i sikte.

En fantastiskt fin fågeltavla, fyndad på Myrorna i Ropsten, som numera hänger i min hall. Men det är så klart inte nog där. Fler fantastiska fynd kommer i bloggen inom kort …

 1. Åh så fint tavlan matchade tapeten! Jag älskar verkligen tapeten förresten. Bor själv i hyresrätt och får inte tapetsera och håller på att få riktiga cravings.Vilken fantastisk hall din vän hade liksaså! (där du var på inflyttningfest för ett tag sen:) / Elin, lillalyan.blogg.se

  1. Men så vida du inte hyr i andrahand eller inneboende får du lov att tapetsera om trots att du bår i hyresrätt! (arbetet skall dock vara fackmannamässigt gjort, och tapeten bör inte vara sådan att den sänker bruksvärdet (typ, en neonrosa tapet är nog ingen kanon idé) men det värsta som kan hända är att du får betala för omtaptesering vid utflyttning, med avdrag för planerat underhåll, och du kan välja att tapetsera om själv till en mer neutral tapet då om du vill)

  2. Det visste jag inte, min hyresvärd säger mest nej till allt. Men jag kan verkligen tänka mig att betala en del för att få upp en tapet i min nu lila hall (och nej, neonrosa blir det nog inte i sådant fall). Tack! :)

 2. bdancer222Rent, utilities, and cell phoens are not extensions of credit and are not reported to the credit bureaus unless you default and the debt is turned to collections. The collection agency reports the debt.You student loans should show on your credit report but will only help build your credit if you are making payments on them.You can try getting a credit card, but that isn’t as easy as it once was. You may have to start with a secured card you pay a deposit which is held as collateral against the line of credit. Use the card for small purchases and pay in full every month. In about a year, you should be able to convert the secured card to a regular account.You build your credit over years. There are no shortcuts.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..