ANNONS

PÅ MED LITE BLING!

/

IMG_2647

För ett tag sedan blev jag och Viktor inbjudna till en Studio54-fest som (så klart!) blev inställd. Jag (som blev extremt peppad på detta tema) hann gå loss på outfits och fixade även en del BLING BLING som ni ser! Men – jag använder gärna stora glittriga smycken även till vardags. Det är ett perfekt sätt att piffa till en ganska enkel outfit som denna – svarta jeans och en simpel t-shirt – på med lite bling så känner man sig genast mer uppklädd!!
Ni hittar det glittriga halsbandet HÄR, och de gnistrande örhängena HÄR! Använder du koden BLACK så får du dessutom 3 för 2 på HELA SORTIMENTET hos PFG Stockholm! Wooop woop!!
KRAM!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

OLJIGT

/

Ni vet ju att jag älskar ansiktsoljor. Och SPECIELLT NU måste jag tillägga. Jag tycker att jag får torr och lite livlös hy så här års, men känner själv att det blir en stor skillnad med en bra face oil. Här är mina favoriter.

NR 1 – ja, den här kommer nog alltid att vara ‘number ONE’ i mitt badrumsskåp och jag vet att jag visat/tipsat om den innan men den är bara magisk – CLARINS Huile Lotus, du hittar den HÄR!
NR 2Moonsun Organic Face Oil – den HÄR hänger med mig i träningsväskan till yogastudion varje dag. Efter ett yogapass och en dusch är denna perfekt då den vårdar både ansikte och hårtoppar. Oljan är lite tjockare, lite som en kräm, vilket jag gillar!
NR 3 – ett ekologisk och rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika ni bara måste testa! Jag har använt deras ansiktsolja Esse Sensitive Protect Oil i några veckor nu och är KÄR! Den skyddar huden mot skador orsakade av miljön och stärker barriärfunktionen långsiktigt. Och den doftar SÅ GOTT!! Du hittar den HÄR!
NR 4 – sist men inte minst Youth To The People, Hydrate + Glow oilEn olja som stimulerar och piggar upp huden samt ger ett härligt glow. En vegansk olja med lätt doft av päron. Den här oljan gillar jag att ta på morgonen så man får lite glow för dagen. Den funkar för alla hudtyper och är en perfekt julklapp till dig själv eller någon du gillar! Du hittar den HÄR!

Innehåller köplänkar. 

0
11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

JU GRÅARE VÄDER, JU MER FÄRG!

/

Jag tycker att det piggar upp så in i bomben med FÄRG! Jag blir glad själv och har märkt att en del tittar lite extra när man kommer i en rosa fluff-jacka och en knallröd fluff-väska. Då är det ett perfekt tillfälle att bjuda på ett smile och få ett tillbaks <3

Hoppas ni alla mår bra! Strange times.. Jag tänker mycket på de som sitter hemma ensamma. Speciellt äldre som isolera sig och inte träffat familj på länge. Min farfar är 92 och bor hemma fortfarande. Själv. Jag har inte träffat honom IRL sedan Elliot fyllde 1 år i februari.. I måndags fick jag ett ryck och skrev ett brev till honom. Jag framkallade en massa bilder på Elliot och skickade med en tidning också. Han har fortfarande lite svårt för att förstå sig på allt det digitala med bilder och filmer online, så fick bli klassiska framkallade kort. Det var väldigt mysigt att skriva brev för hand, gå och posta det, och veta att farfar snart får en överraskning i brevlådan som kommer göra honom glad.

Jag ser så mycket fram emot jul och lite ledighet med hela familjen snart. Även om det kommer bli annorlunda i år så kommer det bli bra.
STOR KRAM! /E

4
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00