ANNONS

ÄNTLIGEN!

/

Äntligen!!! Sedan i maj har alla våra tavlor stått på golvet bredvid soffan i vardagsrummet, men INTE LÄNGRE! Nu är vår tavelvägg äntligen uppe! Det var en del posters som skulle ramas in och jag ville hitta lite annat än bara tavlor till väggen så det har tagit lite tid att få ihop allt, men när den biten var klar gick det ändå ganska fort att få upp allt! SÅ GLAD!! 

tavla

Vi fick lägga ut allt på golvet först och planera lite såklart. Viktor vill helst ha allt ganska ordnat och med raka linjer, medan jag vill ha allt lite huller om buller.. så det fick bli en kompromiss av båda! 

Untitled collage

De fina ansiktet är från Oscar & Clothilde, och lampetterna är köpta på auktion hos Metropol

TADAAAA! Underbart att äntligen ha fått upp allt och fått lite färg på väggarna! KRAM <3

2
46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00