ANNONS

HELGEN & NYA STÖVLAR!

/

Trots regn å rusk – bokstavligen REGN heeeela dagen i lördags, så gick vi till lekparken. Elliot älskar att åka rutschkana, springa i backar och gunga. Eftersom vi inte gått till parken på hela förra veckan (pga. jag och Viktor varit sjuka) så var det verkligen dags! Han fick även inviga sin nya fina jacka från Didriksons! Det är så himla kul att man nu märker att han blir glad och stolt när han har ett nytt plagg på sig som han gillar. Han fick ju även ett par stövlar (beställda från ett annat favoritmärke: Liewood) i förra veckan och de har han haft på sig VARJE dag sedan han fick dom. Han är såå kär i dom! 

Min fina Elliot!! 

Som sagt har det varit en lugn helg. Det var behövligt. Jag minns att jag haft en period i mitt liv (ja innan Elliot kom såklart) då jag tyckte det var jobbigt om man inte hade några planer alls på helgen. Men nu ÄLSKAR jag det verkligen! 

Japp – så fort han vaknat ska de nya stövlarna på som ni ser! Hehe denna bild är tagen 6.15 på söndag morgon! 

Jag sa till Viktor igår att det känns som om det gick så himla fort från sommar till höst!? På lite mer än en vecka har det ju slagit om totalt – gula löv på trottoaren, varma jackor, sugen på te och tända ljus.. Håller ni med?! KRAM!

1
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00