ANNONS

5 FAVORITER!

/

Hej fina ni! Jag hoppas att ni alla haft en magisk helg! Vi har tagit det JÄTTE lugnt eftersom vi var sjuka hela förra veckan – både jag och Viktor låg däckade sen i måndags, och kände oss pigga igen först på fredagen så vi har bara varit hemma och mys i regnet och såklart en och annan promenad till lekparken så Elliot fått springa av sig och busa!
Well, det är inte ofta jag skriver om skönhets produkter. Men nu har jag hittat några som jag bara tycker är SÅ SÅ SÅ BRA så jag vill dela med mig av lite tips! 

Untitled collage

Clarins oljan känner ni nog igen, den har jag skrivit om innan. Jag tycker jag kan få lite ‘tråkig’ hy såhär när det börjar bli kallare, men det är som om denna olja liksom piggar upp! Sen märker jag att jag blir torrare och torrare ju kallare det blir ute – då lägger jag denna Clarins mask som nattkräm och vaknar helt återfuktad. På kvällen innan jag går och lägger mig så tvättar jag alltid ansiktet – oftast använder jag den HÄR från Björk & Berries, den är skonsam mot huden och rengör så himla bra även om man har smink på sig.
NU måste vi prata lite om & Other Stories nya hudvårds-serie inspirerad av Stockholms alla öar. Jag har nu testat den i ca två veckor och ååååå jag är kär! Mina favoriter från serien är ABSOLUT den magiska Body Scruben Lärkstaden som doftar helt underbart, gör huden så len, dessutom är den VEGANSK och baserad på mandel. Du hittar den HÄR! Och sedan – efter duschen – smörja in sig med Lärkstaden Body Oil! Mmmmm!!!
KRAM!

Inlägget innehåller köplänkar.

0
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00