ANNONS

BLÅTT ÄR FLOTT!

/

Ni som följer mig på instagram vet ju att jag haft ett litet projekt här hemma nu när Elliot börjat förskolan. Nämligen att måla om mitt skåp i vardagsrummet. Det är by the way i detta skåp som vår tv står. Haha, minns att Viktor ville att vi skulle ha hans tv istället för min (som var mycket mindre än hans) när han sålde sin lägenhet i Borås och jag sa ‘får den inte plats i skåpet, får den inte stanna’. Haha stackarn!.. Men som tur är fick den PRECIIIS plats. Alltså det var på millimetern. TUR!!

paint

Jag började med att slipa. Inte jättekul, men det gick ganska fort faktiskt. Sen till det roliga – välja färg!!! Det har nog aldrig varit så här svårt för mig att välja någonting någonsin!! Haha! Herregud som jag velade och velade.. men jag valde den ljusare varianten till slut. Färgerna är från märket Farrow & Ball och färgen jag  valde heter Stifkey Blue.

paint2

Måla, måla! Åh så meditativt det är. Otroligt rofyllt och mysigt att måla och att se att det blir så fint! Efter två lager färg var jag supernöjd. Men! Då kom små, små, söta men väldigt FETA och KLADDIGA små, små fingrar ööööverallt och kladdade ner. Japp! Så det fick bli tre lager färg. Men vad gör det!? Bara bra tror jag. Det var iaf då jag insåg att jag MÅSTE lacka skåpet. Resultatet innan lackning var sååååå fint! Färgen var liksom matt och ljus och perfekt enligt mig.

paint3

Men som sagt – jag var tvungen att lacka och det fick bli även tre lager lack för att få en så jämn yta som möjligt. Färgen ändrades då lite till de mörkare och även om jag köpte den mattaste lacken som fanns, så blev den ju lite blank också. Men TADAAAAA!!!! Nedan har ni resultatet och jag tycker det blev superfint! KRAM!!

2
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00