ANNONS

HEJ FRÅN YSTAD!

/

ys1

Hej från vackra, lilla, mysiga, uuunderbara Ystad!! Jag och Elliot är här hela veckan och bor med Elliots mormor i den lilla stugan hon hyr varje år. Sorry för lite radiotystnad här på bloggen men – det finna alltså inte Wi-Fi här i stugan (skönt på ett sätt också såklart) men då blir det liksom inte att jag tar fram datorn så ofta och kopplar upp den via mobilen. Ja, ni förstår! Men, jag villa kika in och säga HEJ! Jag har sååå mycket fint att visa er, mer bloggar mer när jag är hemma igen. Bjuder på några bilder här, och sedan vet ni att ni alltid kan följa mig på min Instagram också..
Vi har det så mysigt här! Vi bor i den lilla stuga med blå dörr som mamma alltid hyr, vi åker till stranden varje dag och sedan lite promenader i stan eller utflykter på eftermiddagen. Elliot bara älskar livet här på Österlen. Han badar och springer längs vattenbrynet fram tills lunchdags och sen direkt efter hans lunch-nap springer han igen. Så så så magiskt att se honom njuta så.
KRAM!!

1
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00