ANNONS

LOPPISRUNDA!

/

Hej fina ni! Nu hoppas jag ni är peppade och nyfikna! Här kommer nämligen alla tips från vår loppisrunda i förrgår! Jag uppdaterade lite på Insta-storys och har nu lovat alla ett rejält blogginlägg! So – HERE WE GO!
På bilderna ovan ser ni den – ”Loppis Bibeln 2020”. Av en ren slump sprang jag på en gammal vän på en parkering här där vi bor och vi började prata om loppisar. ‘Ta den här’ sa hon och gav mig hennes kopia! Då var det bara att sätta sig och börja kika på kartan och alla loppis/antikvitet butiker i närheten.
De som vi hyr huset av här har berättat att just i år så är sommarn lite annorlunda och de flesta STORA loppisar i lador och på fält har blivit inställda. Men, det fans ju en MASSA att se ändå. Du hittar guiden HÄR som PDF!

Första stoppet: Södra Mellby Loppis. Ett litet, men fullproppat garage med bra priser.

Nästa ställe blev en liten spontanare på vägen. Mellby Skola, här finns det lite olika ‘sommarbutiker’, vi fastnade hos ett par som har butik här i tre veckor till med en massa fina hantverk som de tagit hem från Indien. Min vän Therese köpte ett helt fantastiskt träfat. Kolla här:

Ok, vidare på loppisrundan, nästa stopp var Prylbyrån. Åh så mycket fint de hade. Butiken låg liksom inne på en liten gård där det fanns en del andra roliga butiker. Absolut värt ett besök!

Glada loppisgänget utanför Prylbyrån!

Den här bilden med det vackra blå skåpet är tagen i butiken mitt över gården från Prylbyrån och heter Apotekarns. Väldigt cool butik med en bred blandning av inredning från alla hörn!

Nästa ställe var så mysigt. Mrs.Walker Antik och Design. En liten stuga fullproppad med en massa fynd! Utifrån ser den kanske inte mycket ut för världen, men där inne var den fullproppad med godsaker. Kolla här:

Det nästa stället var där vi alla gick helt BANANAS och jag tror vi gick runt i butiken i nästan en timme och bara ‘oooouhh’, ‘aaaaaah’, ‘kööööp den’! Det fanns SÅ MYCKET FINT. Butiken heter Norrvalla och den vill ni INTE missa. Lite längre ner på gatan (25m)  så låg det två loppisbutiker till som också är värda ett besök. Den ena hette Gammalt och Nytt, och den andra hette Antik. Det var väldigt bra skyltat till de andra två butikerna från Norrvalla så de går inte att missa.

Sist men inte minst – Spiken i kistan. Ett enormt hus med allt från prylar till spikar och målningar från golv till tak.

Idag när vi åker till stranden kommer vi även stanna till vid en till loppis. Haha, man måste ju passa på när man ändå är här! Såklart kommer jag dela med mig om den också om den är bra! Men – nu till det roliga (haha tycker jag dårå) ALLA FYND! Kunde inte bli mer nöjd! 

Åh jag längtar efter att hänga upp de fina girafferna i Elliots rum, och servera flädersaft (eller kanske sangria) ur min nya kanna!
KRAM! /E

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00