ANNONS

OMG! IT’S SO FLUFFY!

/

red

Jag har unnat mig en ny väska! Och den är SÅÅ FLUFFIG! Jag älskar den. Det är lite som att ha med sig ett litet djur haha. Jag var på STAND STUDIOs utförsäljning och slog till på två fluffiga kreationer, den andra är dock större och i mörkblå – så den får följa med ut i höst!
Idag fyller min kära mamma år! Jag och Elliot knackade på tidigt i morse och väckte henne med jordgubbar, blommor och paket. Ikväll ska vi ut och fira men vet inte vart – det är mamma som bokat och ville överraska oss 🙂
Jag fick faktiskt frågan för ett tag sedan: Vem är det som tar alla fina bilder på dig? Hehe, yes – det gör min mamma!
Den fina klänningen är från Twist & Tango och du hittar den HÄR (och pssst den är på REA!)!
Kram, E

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00