ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lenovo

LENOVO YOGA SLIM 7

/

Le_BLOGPOST2
I stolt samarbete med Lenovo vill jag visa upp min nya uuunderbara laptop Yoga Slim 7! Den har en otrolig snabbhet och respons och är  helt perfekt för både jobb och underhållning. Bland det bästa är att den inte blir segare bara för man har en massa program igång samtidigt, vilket jag ofta har eftersom jag sällan stänger ner datorn helt när jag är hemma. Det kan vara live-yoga på paus, email som inte är färdigskrivna, Babblarna på youtube och blogginlägg som laddar upp stora bilder – ja ALLT på g samtidigt haha! Dessutom är den i riktig snygg, elegant och smidig design.

Nu när semestertiderna börjar så blir det en hel del yoga ‘on the go’ så det kommer ju bli en del från Västkusten och Skåne.. När jag yogar är det ibland svårt att se hela skärmen från vissa positioner, men på Yoga Slim 7 kan man fälla ner skärmen HELT platt mot golvet – så himla bra!! Dessutom har skärmen en grym bildkvalitet med bästa skärpan och otroligt hög bildhastighet för optimerad grafik med Dolby Vision.

Yoga Slim har den längsta batteritid jag upplevt på upp till 14 timmar! Det är ju super när man ska åka en lång tåg (eller bil) resa i sommar. Och när man behöver ladda får man 50% extra kapacitet med bara en halvtimmes laddning! Lenovos’ Yoga Slim 7 har även flera smarta AI-baserade funktioner för att underlätta tillvaron – närvarosensorer registrerar när du lämnar datorn, pausar automatiskt ljud och video, och känner igen ditt ansikte på en sekund när du kommer tillbaka för smidig inloggning.

Man kan göra ALLT med Yoga Slim! Spela musik med dunderbra ljud via högtalarsystemet Dolby Atmos, ställa in påminnelser och alarm, sträckkolla serier på regniga dagar, yoga/träna hemifrån med en dator som alltid är snabb och kraftfull. Yoga Slim har förenklat tillvaron för mig!

Hörni – var med och TÄVLA!! Jag får tävla ut denna fina yogamatta från Ondeto. Kolla in senaste bilden på min instagram för din chans att vinna!
KRAM, E

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00