ANNONS

MIDSOMMAR!

/

En lite annorlunda midsommar blev det, men åh så härlig!! Det var ju inte bara midsommar utan även Viktors födelsedag! Efter en lång födelsedagsfrulle och en runda till lekparken tog vi en promenad ner till stan där vi mötte upp min mamma som tog över Elliot. Hehe, Viktor hade ingen aning att jag bokat både barnvakt OCH födelsedagslunch på Sturehof!

Det var INTE igår som vi (alltså bara jag och Viktor) var ute och åt. Själva. Utan Elliot. Man kan liksom koppla av på ett annat sätt då, även om han kanske hade sovit mesta dels av lunchen så hade man hela tiden behövt ha lite koll, ja ni vet.

mid1
Åh! Det var SÅ gott och så himla härligt att äta lunch tillsammans i solen! Men, är det inte galet – efter två timmar så börjar man ju ändå sakna den lille godingen! Haha.. Vi blev så glada när han och mormor kom gående!

mids3
Lilla hjärtat! Gladaste killen! Så himla nöjda och belåtna gick vi hem för att fylla upp barnpoolen så Elliot (och Viktor..) kunde få bada och svalka sig.

mid2
Här hängde vi sen resten av kvällen. Vi grillade till middag och det blev en helt magisk midsommar (och födelsedag)! KRAM!

0
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00