ANNONS

I VÄXTHUSET!

/

ell

Jaaa men väntar och väntar och värmen kommer ju inte.. Förra veckan var det ju snö i luften – vad händer?! MEN! Man kan klä sig i sommarklänningar inne så länge ju! Det är min plan iaf. Som i detta fina växthus i Bergianska trädgården. Hörni – tänk om vi skulle bygga ett litet mini växthus på vår terass i nya lägenheten.. Åh, det vore ju helt underbart! Kanske ska plantera ett litet frö om den idèen hos Viktor snart..
Ni hittar denna snygga klänning HÄR! Tänk vad fin till sneakers och jeansjacka, eller klackar och en oversized kavaj över axlarna!
KRAM!

Innehåller köplänkar.

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00