EN VÅRIG DAG

 

Idag tog jag, Viktor och Elliot en skön promenad i vårsolen till mitt favoritställe Rosendals Trädgård. Vi åt en helt magisk lunch och jag är minst sagt peppad på vår terass i nya lägenheten vi snart ska flytta till. Jag vill kanske odla!! Allt möjligt! Herregud, trodde nog aldrig att JAG skulle säga så.. 

Haha den här lilla killen är inte stilla en sekund och tycker det är så kul att känna (och oftast smaka) på allt! Även när han sitter i barnstolar så hittar han något sätt att lyckas med att ställa sig upp. Man kan inte titta bort en sekund! Viktor gick ju på pappaledighet för två veckor sedan, och jag kan säga att avlastningen FEELS SOOOO GOOD!!! Haha! Är så taggad på att snart börja undervisa igen! 

Hoppas ni också går ut och njuter lite av vårsolen, det ska vara fint väder hela veckan! Åh så mycket energi man får av ljuset nu!
Stay safe <3 KRAM!

  1. Tack för inlägget idag , Emma! Då är ni hemma igen, skönt att veta. Ha en fin dag! KraM💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..