ANNONS

EN VÅRIG DAG

/

Idag tog jag, Viktor och Elliot en skön promenad i vårsolen till mitt favoritställe Rosendals Trädgård. Vi åt en helt magisk lunch och jag är minst sagt peppad på vår terass i nya lägenheten vi snart ska flytta till. Jag vill kanske odla!! Allt möjligt! Herregud, trodde nog aldrig att JAG skulle säga så.. 

Haha den här lilla killen är inte stilla en sekund och tycker det är så kul att känna (och oftast smaka) på allt! Även när han sitter i barnstolar så hittar han något sätt att lyckas med att ställa sig upp. Man kan inte titta bort en sekund! Viktor gick ju på pappaledighet för två veckor sedan, och jag kan säga att avlastningen FEELS SOOOO GOOD!!! Haha! Är så taggad på att snart börja undervisa igen! 

Hoppas ni också går ut och njuter lite av vårsolen, det ska vara fint väder hela veckan! Åh så mycket energi man får av ljuset nu!
Stay safe <3 KRAM!

2
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00