ANNONS

SOM HONUNG FÖR HUD & HÅR

/

beauty
Ja men ni vet ju – allt som ger fukt (till hud och hår) och visar bra resultat hamnar ju här på bloggen. Det är sen gammalt. Tänkte visa mina favoriter just nu, vissa har ni säkert redan sett här, men då får ni se dom igen hehe!!

Min mest magiska ansiktsolja – av Clarins och du hittar den HÄR! Jag använder nästan bara ansiktolja nu för tiden, sällan krämer etc. Jag tycker det är så skönt att smörja in med en bra olja som doftar naturligt gott. Jag tycker även att olja tas upp av huden snabbare än krämer (såklart olika från person till person). Just denna med Lotus extrakt är bara GRYM! Dessutom är den baserad på hasselnötsolja vilket är extra återfuktande..

Sen har vi dom här två…! Mitt hårs bästa kompisar för tillfället. Shampoo och balsam från SachaJuan. Helt perfekt för dig med slitet, tort hår – eller till dig med lockar som behöver fukt och kärlek!!
Sen kroppshåret då? Hehe, klart att även kroppshåret ska behandlas med kärlek. Då använder jag Hey Estrid rakhyvel. För det första är den ju såå snygg och enkel att använda, men den är så extremt skonsam för din hy. Hoppas du hittar något du gillar!
STOR KRAM!!!

Innehåller köplänkar. (adlinks)

3
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00