TWIST & TANGO

 

rynefelt_twisttango_fw20_426
rynefelt_twisttango_fw20_416
rynefelt_twisttango_fw20_052
rynefelt_twisttango_fw20_058
Untitled collage (1)
rynefelt_twisttango_fw20_327

Förra veckan lämnade jag bort en sovande Elliot i vagnen till min mamma och gick på Twist & Tangos pressdag, de visade den kommande AW20 kollektionen och woooow vad mycket fint! Ni vet ju att jag är ett Twist-fan sedan länge. Hur kan de få en att redan nu längta till nästa säsong? 70% av kollektionen är gjord i hållbara material och alla (sååå snygga) läderjackor är gjorda i 100% vegan-läder! HUR BRA!!? KRAM!

Bilder av Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..