NATIONALMUSEUM

 

nmm

Äntligen! Jag har velat gå till NationalMuseum såå länge och idag gick jag med Elliot och mamma. Jag och mamma gick mest runt och gapade, alltså – det var helt otroligt så vackra statyer och målningar!! WOW! Elliot tyckte nog också att det var kul att se.. Han gillade vissa målningar (främst dom med djur) och statyer, och att höra sin röst eka inne i de stora salarna. Vi njöt av en god lunch och precis när vi kom ut från museet kom den berömda båten med GULDBRON! Haha vilken timing! En minst sagt händelserik dag.
Det har ju också slagit mig precis att jag faktiskt bara är mammaledig några veckor till!! Sen är det back to business, så ska se om jag hinner med ett till museum innan jobb-start, sååå mysigt och inspirerande. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..