CURL TREATMENT

 

currl

Ett hett tips till dig med lockar! CURL TREATMENT av SachaJuan! Hörni, jag har börjat använda denna dröm till kräm som en leave-in conditioner efter att jag tvättat håret. Så jag låter det alltså sitta i längre än vad som står på flaskan men håret verkar ju fullkomligt ÄLSKA det! Så glad att jag på senaste hittat riktigt bra produkter som funkar för mina lockar och att mitt hår börjar kännas som vanligt igen efter graviditet och amning. Du hittar denna grymma Curl Treatment HÄR! Och psssst, testa att krama i det i fuktigt hår efter tvätt och låt det sitta! KRAM!

Innehåller köplänkar. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..