EN BRA HÅRDAG!

 

hår22
Äntligen börjar jag känna igen mitt hår igen, det känns väldigt skönt. Under graviditeten märkte jag inte så stor skillnad men under amningen och fram tills för någon månad sedan har mitt hår känts såååå tort och livlöst. Men nu kör jag på med hårmask två ggr i veckan och olika treatments och tycker mitt hår känns ‘piggt’ igen.
Idag har jag bara sprayat i lite Ocean Mist från SachaJuan. Den ger struktur och glans – du hittar den HÄR! En favorit i hår-djungeln. (Psst, just nu är det 15% på denna produkt på LYKO!)

hårr1
Haha gillar de här bilderna med Elliot – en klassisk ‘Instagram vs. Reality’. KRAM!!

Innehåller köplänkar. (Adlinks)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..