WeDo

 

we

WeDo är ett hållbart, veganskt och cruelty-free märke som gör gott för ditt hår och miljön. Jag som måste använda ganska mycket produkter (speciellt balsam) i mitt hår för att få ut all trassel och ge det massor av fukt tycker det är väldigt skönt att kunna göra just det utan dåligt samvete för miljön. Jag har testat WeDo i någon vecka nu och vill ge det högsta betyg! Speciellt hårmasken som ni hittar HÄR!
Alla produkter har en mild och enkel doft och ger FUKT – vilket vi alla vet är hårets (och främst lockarnas) bästa kompis. Här hittar ni ALLA WeDo produkter. Schampot jag använder hittar du HÄR, och balsamet HÄR! Testa du med, gör något gott för både ditt hår och miljön. KRAM!

Innehåller köplänkar. (Adlinks)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..