PYJAMASDAG

 

Jag tror inte det finns något gulligare än en bebis i pyjamas. Alltsååååå!!!! DEN STORA BLÖJRUMPAN i en gosig pyjamas ÄR det bästa som finns! Ville inte att vi skulle klä på oss på hela dagen igår, hehe men det gjorde vi till slut när vi skulle en sväng på stan!
Måste slå ett slag för Lindex helt underbara, mjuka och smarta pyjamasar. De har en smart ‘tvåvägsdragkedja’ som gör det enkelt att öppna när man bara ska byta blöja. Dessutom har de TAG 3 BETALA FÖR 2 just nu! Den gosiga som Elliot har på sig hittar du HÄR!
Och här är lite fler favoriter:

pyjamass
Alla gose-pyjamasar är från Lindex!
Luftballonger, HÄR / Nallar, HÄR / Apor, HÄR / Leo, HÄR

Innehåller köplänkar. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..