FRULLE MED THULE

 

ibeyo_thule_webb-21
Igår var det fullt ös kan jag säga! Dagen började med en magisk fruost (av bästa Markiz Tainton) hos Thule i deras butik på Kungsgatan. Elliot var i sitt esse kan jag lova. Han har ju en grej för hjul – så en butik full av vagnar var ju inte fel, haha! 

ibeyo_thule_webb-29
ibeyo_thule_webb-31
Och vad är bättre än EN Elliot!? Jo TVÅ Elliot såklart! Annika Norman kom med hennes Elliot och killarna satt och underhöll varann ett tag. Så GULLIGT!!

ibeyo_thule_webb-34
ibeyo_thule_webb-42
ibeyo_thule_webb-94
Älskar den här bilden! Tre glada mammor, tre glada bebisar!

ibeyo_thule_webb-98
thule3
Thule presenterade deras nyaste vagn – Thule Spring. Jag och Elliot har ju testat den i några veckor nu, jag måste säga att den är otroligt smidig, lättmanövrerad med en hand, jag kan till och med enkelt fälla ihop den med EN HAND!! Och så är den snygg också! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..