EN EXTRA BRA TORSDAG

 

Idag var en extra bra dag! Jag, mamma och Elliot tog bussen till Bergianska Trädgården för att äta lunch och promenera! Det är sååå härligt ljus inne i växthusen – som rena ljusterapin ju! Jag invigde dessutom min nya skjortklänning från H&M, du hittar den HÄR! Helt säker på att jag kommer BO i den i sommar! Så härlig!

Vi åt en god lunch och drack kaffe. Elliot var på så bra humör! Haha, det är han ju alltid när det är mat involverat. Så glad, han satt och klappade händerna (som han precis lärt sig) och snackade och åt rån och russin till efterrätt.

Jag har fått en del frågor om hans outfit. Jag bara ÄLSKAR DEN! Hehe, jag menar Elliot bara älskar den! Den coola krokodil-outfiten är från Lindex! Du hittar bodyn HÄR! och tightsen HÄR!
Hans mössa är från Arket och finns i massa fina färger HÄR!

Haha han är ju så rolig, inte stilla en sekund! Han älskar att stå och gå, det är det enda han vill göra, men så fort han får på sig skor så är det som om han inte vet hur han ska göra riktigt.. Han har iofs inte haft dessa skor så länge, han kanske vänjer sig..

eee
Efter lunchen gick vi en härlig promenad och sedan var vi inne och tittade i det stora växthuset. Alltså WOW! Jag hade aldrig varit inne i det stora växthuset förut, bara i det lilla. Det var helt underbart! För det första så var det typ 27 grader där inne. Åh så skönt det var! Vi gick runt och bara gapade åt alla fantastiska växter, träd, blommor, palmer, frukter och fikon, ja you name it. De har alltså växter från heeeela världen – Australien, Sydafrika, Californien, Costa Rica..

Åh vad det gör mycket för ens kreativitet och inspiration att titta på allt vackert! KRAM!!

Innehåller köplänkar.

  1. Joel skriver:

    Krokodildressen = grymt snygg! 😍👌

    1. Åh tack! Hehe, det tycker Elliot (jag) med! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..