GRÖNT OCH SÅÅ SKÖNT!

 

Några av er vet ju redan att jag är tok-kär i Filippa K Softsport. Inte bara att yoga i utan även att klä mig i hemma, eller när jag springer på stan. Ja, jag känner mig helt ärligt riktigt fin i dessa kläder. De sitter bekvämt och jag tycker de finns väldigt smickrande modeller med lite högre midja på tightsen och lite längre sport-bhar.
Mina nya fina tights i olivgrönt hittar du HÄR, och toppen hittar du HÄR!

Haha, ja det är väl lite väl kallt att springa runt i bara en sport-bh, så en mysig och varm tröja är ju ett måste. Just nu bor jag i DENNA avslappnade, stickade tröja som ni ser på bilden. Tycker färgen är så himla snygg!

Såklart lillen får vara med på en bild också. Han sitter ju liksom mellan ens fötter när man försöker fota! KRAM!

Innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..